Menu

Een gezond dieet hebben

0 Comments

ERNSTIGE streven naar een gezond dieet regime brengt vaak over problemen, die psycho-therapeuten en ook voedingsdeskundigen aangeduid als orthorexia. Aan de ene kant de voorstanders van gezonde voeding zeggen dat niet een factor om te waken over het welzijn van swrst in conditie, terwijl de praktijk van diëtisten evenals psychologen heeft aangetoond dat de obsessie met voedsel keuze kan brengen over de slechte wellness, ignorenot van het lichaam, het uiterlijk van onlogische angsten en problemen in de dag-tot-dag leven.

Een evenwichtige voeding heeft een grote invloed op de gezondheid alsmede de artsen allemaal, op deze dag wordt herdacht. In het begin, elke wens juiste keuze van items afkomstig is van uitstekende doeleinden – zegt “Izvestia” psycholoog Milena kostić van een psychologische center Jazz. De eerste indicator dat u nog steeds een probleem,

Postupno uitsluiting van het dieet van een veelheid

Aan producten, zoals bepaalde soorten groenten, zuivelproducten, eieren, zonder voorafgaande klinische advies, met de reden dat het ineens niet gezond en evenwichtig voldoende.

Meestal praten we over een constructieve intenties, aangezien de individuele wil om gezond te zijn en ook veel beter. Wanneer misplaatste een procedure, anders gezonde en evenwichtige individuen kunnen veronderstellen dat het vertegenwoordigt slechts één soort voedsel, kan niet functioneren als bepaalde voedingsmiddelen niet beschikbaar zijn, en dat levert problemen voor zichzelf of hun omgeving, beweert psycholoog Milena kostić.

Specialisten benadrukken dat het niet uitgedaagd eisen, noch verlangens die we consumeren een specifieke soort van vruchten en groenten, maar de methode die deze eisen zijn helemaal tevreden. Minder scenario ‘ s waarin mensen kunnen werken, wat de typische problemen die vaak in strijd zijn met de sfeer, familie en vrienden.

dieting

– Als het voedsel dat we kiezen voor beschikbaar is, is de keuze die we voeden hi, dit is lovenswaardig. Maar als we niet in staat zijn om te kiezen niet om te doen paniek en onrust, verklaart Dr. kostich. – Vaak moet je flexibel zijn en niet om te bellen voor, ongeacht, moet eten van bepaalde voedingsmiddelen in scenario ‘ s waarin dit niet mogelijk is, staat de hele reis.

Deskundigen denken dat orthorexia, toch niet alleen “etiketiyle” als een probleem.

– Veel mensen hebben een teleurstelling, die ze uiteindelijk op een obsessief vaak de neiging om te kiezen uit een selectie van factoren. Veel van hen geconfronteerd zijn met een ziekte of verkeerde behandeling, die wensen te nemen punten recht in eigen handen. Dat is prima, maar het zou zeker niet daadwerkelijk hebben bereikt probleem, je nodig hebt om na te denken over de realiteit dat onveilige alle werpen de methode, ook als het een gezond dieet plan, zegt Dr. kostich.

Kinderen met diverse

Daarnaast, vanwege het feit dat orthorexia is er een probleem dat het werk in sachdanandam leven, vaak ouders, met goede bedoelingen, leggen de kinderen hun eigen opvattingen over gezond eten.

– Het is niet ongewoon dat een individu dat voldoet aan een bepaald dieet regime, trachten zijn entourage om hetzelfde te doen. Wanneer het gaat om jongeren natuurlijk mag niet te bepalen strikte modi, die zich ontdoet van een selectie van producten, noch te bestraffen als ze de “cross-richtlijn” – lidstaten psycho therapeut Milena kostić.


Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/fakeni13/domains/ambiancenn.nl/public_html/wp-content/themes/vw-hospital-lite/comments.php on line 26