Menu
Operatie zonder incisie Moderne medische apparatuur voor de aankoop te helpen

Operatie zonder incisie Moderne medische apparatuur voor de aankoop te helpen

0 Comments


Dinsdag persconferentie in het kader overhandigd aan de organisatoren van evenementen voor meer informatie. Priester Tibor medisch directeur, de adjunct-directeur-generaal benadrukt: de avond zo ‘ n nobel doel, die verder verbetert de patiënten leveringsvoorwaarden.

 De huidige medische technologie snel vooruitgang

 De huidige medische technologie snel vooruitganghet is moeilijk bij te houden, zelfs de staatsinstellingen. Echter, ons doel is om continu te verbeteren patiënt de kwaliteit van zorg, een initiatief van het alarm van de patiënten en het publiek: je kunt zien dat de instelling van alle bronnen, zodat de civiele sfeer van de welkome steun van de medisch directeur. Zoals je zei, voor het ziekenhuis is zij verantwoordelijk zijn, is het echter belangrijk dat de mensen de eigen instelling. – Wij nemen de zorg van hen, en als zij het kunnen, ze helpen ook ons werk. Bijvoorbeeld voor een evenement, tijdens – gewezen Priester Tibor.

Populaire acteurs, zangers, cabaretiers, stappen zal op 13 oktober in de Miskolc National theatre. De avond kaartverkoop in aanvulling op andere geldelijke of andere aanbiedingen te verwelkomen de organisatoren van de meer dan twintig miljoen huf en apparatuur acquisitie-ondersteuning.

De regio verhoogt de kop volledige iedereen tumoren van de incidentie, de gégedaganatokon buiten de sinussen en de schedelbasis waarbij kanker bedreiging. Helaas, steeds vaker in de kindertijd betrokkenheid. Ik heb al Karosi Tamás, de Oor-Neus-en keel specialist kunt u en Hoofd-hals-chirurgische Afdeling medisch directeur, associate professor op de hoogte.

– Klasse voortdurend de strijd van de genoemde ziekten uitdagingen, in de afgelopen jaren, veel high-tech apparatuur in geslaagd om te kopen, die helpen bij de zorg en universitair niveau chirurgische activiteit. Het geneesmiddel aan de snelle ontwikkeling van eye relief, echter, verscheen als chirurgische procedures, waarvoor speciale chirurgische instrumenten nodig

beweerde de geneesheer-directeur. Dus nu dat u wilt ophalen van hoge-resolutie endoscopie toren. Dit is een multi-functioneel apparaat, dat is de kant van de holte tumoren chirurg in gebruik, de craniale de operatie, en de endoscopische fülsebészeti procedures.

Het apparaat met behulp van één dag chirurgische procedure kan worden uitgevoerd zoals chirurgische ingrepen, die anders zouden zijn 6-8 dagen in bed, een verpleegkundige, een zeer handleiding instrument gebruiken, vereisen. Er zijn geen externe incisies, het apparaat is de invoering van de neus of andere lichaamsopeningen. Dat is hoe veel sneller het herstel tijd, op hetzelfde moment, radicale chirurgische oplossing is ook mogelijk om met de apparatuur

Een week in bed en een lange periode van herstel in plaats van één dag chirurgische ingreep zou de nieuwe apparatuur met de hulp van.

De endoscoop geschikt voor een dergelijke unieke procedure voor dat ze in de toekomst van plan te introduceren. – Tot achter het oor en een centimeter gedeelte van wat we kunnen om uiteindelijk onder de kaak van de klier verwijderen. De borst tijdens of oksel incisie van de ingebrachte endoscoop en een volledige verwijdering van de schildklier kan worden gedaan aan het informeren van de gegevens aan de geneesheer-directeur.

Vorig jaar werd gehouden voor de eerste keer de benefietavond

Vorig jaar werd gehouden voor de eerste keer de benefietavondde drie miljoen huf inkomen uit een multi-functionele onkosebészeti apparaat ze kunnen kopen, die is voorzien van een radio frequentie snij-apparaat, een elektrisch mes en een elektrische koagulátort (elektrochirurgische instrument). Dit jaar is de apparatuur op te ongeveer twintig miljoen huf. Dit is de mogelijk benodigde aanvullende apparatuur, maar het ziekenhuis is het al zelf-bewust te waarborgen.

Rozványi Balázs, de hongaarse anti-Kanker League-president zei tijdens de persconferentie, de competitie en het plaatselijke ziekenhuis een lange tijd samenwerken. – Taak is van de vroege opsporing, preventie, therapeutische ondersteuning en rehabilitatie. We zijn erg blij, als de genezing kan helpen, dat we deelnemen aan een modern apparaat te krijgen. Ik vertrouw erop dat vorig jaar het initiatief tot een succes vergelijkbaar met dit jaar het stellen van succes. Vorig jaar was te zien hoe veel ze gaan uit van het goede doel – getrokken onder Rozványi Ters.

Radnai Erika speelt-hung, de organisator van de show, over geïnformeerd. Veel kunstenaars aanvaard het verzoek om ons, of contact met mij persoonlijk, die de miskolc publiek lang in zijn hart. Hier, onder meer, Zoals Arthur acteur, regisseur, Aranyosi Péter en Bellus István komieken en de opera ‘ s van jong talent, Mus Thomas. De Miskolc Symfonie orkest echte magie op het podium op 13 oktober in de nacht van 17 uur een baggy twee uur durende show in het kader van

zei in een verklaring, de royal village. Zoals al gezegd: het B-A-Z. County Central ziekenhuis is niet alleen een provincie, maar een regionaal ziekenhuis, dat is waarom het is belangrijk in de moderne medische apparatuur verkrijgen, kan dit een grote hulp bij de chirurgische omstandigheden en het herstel van de snelheid.


Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/fakeni13/domains/ambiancenn.nl/public_html/wp-content/themes/vw-hospital-lite/comments.php on line 26