Menu
Wat NIET te zeggen dat een ziek persoon?

Wat NIET te zeggen dat een ziek persoon?

0 Comments


Harde boom van de bliksemafleider, het recht nu zal worden een probleem, want het is moeilijk en ingewikkeld, maar, helaas, bijna iedereen zal een ontmoeting met hem tijdens zijn leven. Dit thema en hoe zich te gedragen bij het nabije of verre kennis een soort van ernstige, niet hallo dodelijke ziekte.

Algemene verschijnsel wanneer er te veel, is in principe goedaardig

Algemene verschijnsel wanneer er te veel, is in principe goedaardigmaar alternatieve geneeskunde vriend mensen van allerlei wondermiddel aanbevolen voor patiënten. Twee, ik dacht dat de wereld van de arts bloggers sluiten op een moment geanalyseerd en toegelicht mening over deze kwestie, zodat hij het voor het zeggen hebben zal ik samenvatten in twee delen. Het eerste deel van de diverse internet-portals gelegen in de thema-gerelateerde artikelen, standpunten en uitspraken aan de opmerkingen over de scherpstelling, terwijl het tweede deel is een vertaling.

Het eerste artikel is een ‘Vraagt Amy’ (Vraag Amy), getiteld gedeelte waar de lezers zelf vragen, hun ervaringen kunnen worden verzonden over een onderwerp voor advies terug. De box is in een “Boos”(letterlijk: boos, boos) vrouw beschrijft hoe haar man fase 4 kanker aan de alvleesklier u de diagnose. Twee na de behandeling helaas, kan worden geconstateerd dat zal niet in 1 jaar te leven. De dame schrijft het volgende over de volgende situatie.

Mensen kijken voor ons, waarvan we nauwelijks weten, en dan zijn ze bieden allerlei alternatieve behandelingen (verschillende soorten kruiden, diëten, enz.) die beweren dat ze “genezen” van uw buren, hun collega ‘ s. Zoals ze zeggen, je vriend met deze vijf, acht of tien jaar leven, of zelfs, ‘is nu genezen van de kanker”.

Het leek mij dat deze mensen niet veel weten over de kanker, alvleesklierkanker en vooral; hoe verschillende vormen er zijn en iedereen reageert anders op de behandeling.

De alternatieve behandeling suggesties die ik probeerde te zeggen dingen als, “Dat is interessant” en “wat een geluk”, helaas, echter, zijn deze mensen nog wilde vertellen ons wat we moeten doen en mijn man langer leven.

Overwegende dat, op een dagelijkse basis zie ik de toestand van mijn man verslechtering, dus deze opmerkingen en ongevraagd advies geven ik ben zeer bezorgd over.

Ik heb een keer geprobeerd te omzeilen dergelijke ongevraagde advies en ik zei tegen de persoon dat het lijkt me dat je niet veel weet van kanker aan de alvleesklier, en liep weg. Later is de feedback die ik kreeg, dat ik onbeleefd was. Kunt u mij advies over hoe om te houden haar mond al deze mensen die zich niet aan de stress van mijn en van mijn verdriet?

Eerst en vooral, natuurlijk, Boos ze was niet onbeleefd

Eerst en vooral, natuurlijk, Boos ze was niet onbeleefdOndanks het feit dat het wordt duidelijk gecommuniceerd naar de goedaardige, alternatieve geneeskunde vriend van mensen, om hun verwarrend en niet helpen, ze blijven nastreven. Hun perspectief voor deze mensen goede bedoelingen hebben. Als iemand echt gelooft dat er een bekende methode die genezen van de kanker, het is natuurlijk om te voel een plicht om over te praten en te praten met de kanker lijden vriend of geliefde. In een dergelijk perspectief, het is echt moeilijk voor deze mensen om te gedijen.

Deze mensen advies, maar, helaas, valse informatie vandaan kwam. In het algemeen, hier is een anekdote die u nodig hebt om na te denken over, dat is al de nodige informatie of een concrete gevallen, die na zorgvuldig onderzoek, vind ik dat je eigenlijk niet van hen volgt, die de alternatieve behandeling zou hebben geholpen.

Amy eindelijk redelijk advies, door erop te wijzen hoe boos ze moet rekening worden gehouden dat deze mensen goede bedoelingen. Daarnaast zijn de volgende gezegd:

Maar dan – probeer niet om deel te nemen in wondermiddelen zijn op gesprekken, zelfs niet doen alsof je aan het luisteren bent. Kijk de persoon in de ogen en zeggen, “ik denk dat je probeert te helpen, maar dit gesprek is erg moeilijk, dus laat het stoppen.” Dit is echt een van de beste advies dat je kunt geven; of misschien zou je kunnen zeggen dat het de minst slechte keuze.

 


Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/fakeni13/domains/ambiancenn.nl/public_html/wp-content/themes/vw-hospital-lite/comments.php on line 26